Fotoclub-weekend 2019

Het voorjaar 2019 wordt er weer een fotoclub-weekend georganiseerd en  van vrijdag 17 mei t/m maandag 20 mei. De organisatie van het weekend ligt bij Sylvia en Marga. Het weekend is alleen voor leden van de fotoclub Houten. Het doel van het weekend is om gezamenlijk op een ontspannen en prettige manier bezig te zijn met de kern  van  onze hobby: het maken van foto’s.

Grote groepsaccomodaties zijn beperkt beschikbaar en moeten daarom tijdig geboekt worden (voor 1 oktober).  Als je mee wilt is opgave voor 16 september noodzakelijk. Opgave kan bij Sylvia.

Wil je bij opgave aangeven of:

1. je voorkeur uitgaat naar een locatie op Terschelling, Texel of Limburg (omgeving Venray)
  2. Of je kunt rijden en hoeveel personen met je mee kunnen  (de kosten van de benzine van alle auto’s worden, middels een eerlijke verdeelsleutel, vergoed)
  3. Of je het hele weekend meegaat (van vrijdag t/m maandag). Voor sommigen van ons is vrijdag en/of maandag niet  mogelijk ivm werk of andere verplichtingen.  Dan is komen vrijdag in de loop van de dag of vertrekken op zondagavond een mogelijkheid.

Tot slot nog het volgende:

-Alle kosten worden gezamenlijk betaald. Er wordt wel rekening mee gehouden of je vrijdag en/of zondagavond mee eet.

-Sylvia en Marga beheren de huishoudpot. Deze wordt rond 1 mei gevuld door ons allen. Je ontvangt hierover tijdig bericht.

-voor 1 oktober wordt de locatie  geboekt en betaalt een ieder zijn aandeel voor de locatie. Het betaalde bedrag kan daarna niet meer terugbetaald  worden. Als je onverhoopt toch niet mee kan ontvang je dus geen geld terug. Je kunt wel proberen een ander lid te vragen alsnog mee te gaan in jouw plaats en de kosten over te nemen.

-afhankelijk van de locatie bekijken we of het huren of meenemen van fietsen de beste optie is

-we houden jullie uiteraard op de hoogte en beleggen in maart een avond om afspraken te maken over de inhoud van het weekend.

Met vriendelijke groet,
Sylvia en Marga

Sylvia: moc.l1545207372iamto1545207372h@nji1545207372urb_e1545207372daivl1545207372ys1545207372