Estafette

ESTAFETTE FOTO 2018, presentatie 27 november

1. SPELREGELS:
    In je foto moet iets terug te vinden zijn uit de foto van je voorganger.
  2. Je mag NIET associĆ«ren. Niet in vorm, niet in kleur, geen gezegdes of eigen verbeeldingen. Er moet een onderdeel (voorwerp)  van de vorige foto terugkomen.
    Voorbeeld:Wijn: bij wijn geen associatie met wijngaard, druiven etc. Dus er moet dan wijn terugkomen in een glas, karaf, fles etc.
    Kaas: geen associatie met melk, koeien etc. maar er moet kaas terugkomen.
  3. Je foto moet in ZWART/WIT
  4. De foto moet HORIZONTAAL zijn
  5. Tijd om de foto te maken: 3 weken. S.v.p je hier aan houden!!
  6. GEEN foto uit je archief!
  7. Als je de foto wilt doorgeven aan de volgende van de lijst dan eerst informeren of de volgende tijd heeft om de foto te  maken. Indien ja, dan pas jouw foto doorsturen naar de volgende. Indien nee, dan bij de volgende op de lijst informeren.
  8. Aan Heleen berichten wanneer en aan wie je de foto hebt doorgegeven.NIET je foto aan Heleen sturen!
  9. Als iemand geen tijd heeft om de foto te accepteren dan wordt hij/zij achteraan de groep weer toegevoegd. Wel even aan Heleen laten weten.
  10. Voor de presentatie moet de foto afgedrukt worden op formaat 20 x 30 en  in passe-partout/lijst van maximaal 30 x 40 gepresenteerd worden.
Groep 1 Groep 2
Hans Annie